Speciale onderdelen voor rohloff

Cinq5 Shift: R voor Rohloff Speedhub 500/14

Iets is waar veel Rohloff Speedhub rijders hebben jaren op hebben gewacht, de duim-heldel schakelaar

De Shift: R combineert de legendarische duurzaamheid van de Rohloff Speedhub 500/14 met het verschuiven van het comfort van een moderne derailleur aandrijving systeem.

Door een aantal unieke technische innovaties kunt u een nieuwe ergonomische optie voor Rohloff Speedhub uitgeruste fietsen kiezen. De vereenvoudigde verstel logica met aparte hendels voor lage en hoge versnellingen maakt het gemakkelijk om aan te wennen. Als gevolg van de ORS-technologie (Optimized remount volgorde) behoetf de versnelling van de Shift: R en de Rohloff Speedhub geen synchronisatie en maken de installatie zeer eenvoudig. De Shift: R kan gebruikt worden op meerdere soorten sturen, bijvoorbeeld druppel bars of conventionele platte sturen.

                                        

model: Shift:r Flathandel-Bar                                                                                                    Model: Shift:r racing-bar


 • EasyShift:
 1. De vereenvoudigde verstel logica met aparte hendels voor lage en hoge versnellingen maakt het gemakkelijk om aan te wennen.
 2. Verbeterde ergonomie: met de Shift: R kunt u nu gebruik maken van full-size handgrepen aan beide handen
 3. Flexibiliteit: De Shift: R kan gebruikt worden op meerdere soorten sturen, bijvoorbeeld druppel bars of conventionele platte sturen.
 4. Gemakkelijke aanpassing en afstemming via de EAS-systeem: spanning van de kabel kan eenvoudig direct worden aangepast aan de shifters
 5. Eenvoudige installatie: als gevolg van de ORS-technologie (Optimized remount volgorde) behoeft de versnelling van de Shift: R en de rohloff Speedhub geen synchronisatie.
 6. Met behulp van ICM (Inverse Cable Mount) technologie een uiterst compacte schakelmechanisme kan worden geïntegreerd in de Shift: R doosKenmerken
 • Ergonomische behuizing bout voor eenvoudige installatie
 • Spring paket bevat bescherming tegen overbelasting
 • Tough 6061 aluminium behuizing, corrosiebestendig
 • ORS-technolgy voor probleemloze montage: geen aandacht aan versnelling positie van de hub nodig
 • Eenvoudige versnellingskabel service via ICM (inverse kabel mount) technologie
 • Verschuiven eenheid gemaakt van speciaal roestvrij staal voor optimale schakelprestaties en langere levensduur


Ander mogelijkheden:


Gilles Berthoud - GB Twister


De GB Twist shifter bestaat uit drie delen, zodat de montage mogelijk is op race-sturen en

andere gebogen stuur.

Tune - Rolff II


Carbon stuur-fit door een zeer zachte vastklemmen, roterende limiet voor een lange shifter-leven, 100% compatibel met de originele Rohloff-grip "light", praktische versnellingsindicator door Tune-bikers, Gewicht: 22 gram, CNC gefreesd 7075 aluminium


Co-motion - druppel bar shifter


De enige CNC gefreesde aluminium SPEEDHUB twist shifter deed kann gemonteerd op moderne oversized (31.8mm) drop stuur. Alle SPEEDHUB uitgerust Co-Motion fietsen zijn uitgerust met deze alternatieve shifter Welke kan daarom afzonderlijk direct uit Co-beweging.