informatie

Bibikes verkoopt onderdelen voor het bouwen van een fiets met een tandriem aandrijving van gatescarbondrive in combinatie met een Pinion of rohloff schakelsysteem. Maar ook voor merken als shimano, Sram, nuvinci en Bosch E-bike motor hebben we Gates tandwielen en bijbehorende tandriemen.

BiBikes kan u helpen bij het samenstellen van uw optiemale fiets die altijd uitgerust met de onderhoudsvriendelijke Gates Beltdrive. Onze bescheide mening is namelijk, net als heel veel van onze klanten, dat we niet graag onze waardevolle vrije tijd moeten verdoen met fietsonderhoud. Dat eeuwige gepruts, gepoets en gesmeer met derailleurs en kettingen... bah... Er zijn belangrijkere zaken in het leven!

Vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden verdienen ook tijd en en aandacht en daarnaast wilt u toch ook uw schaarse vrije uren zoveel mogelijk op de fiets doorbrengen, omwille van een goede fysieke en mentale gezondheid en om te genieten van de prachtige natuur. Gewoon genieten van fietsen en verder geen gezeur.

Regelmatig onderhoud plegen aan derailleursystemen en kettingen is een vervelend noodzakelijk kwaad, maar niet meer als je kiest voor een hermetisch gesloten schakelsysteem. BiBikes kiest voor zijn Belt-Bikes uitsluitend voor de onderhoudsvriendelijke en duurzame tandriem-aandrijving van Gates , gekoppeld aan geïntegreerde versnellingssystemen van Rohloff en Pinion .

Ook wanneer u een beetje altijd wind-mee wilt hebben kunt u bij ons terecht voor een trapondersteunend systeen van
Neodrives.nl


De vakhandel kan per mail informatie krijgen over onderdelen, prijzen en leverings voorwaarde.
gates neodrive tandriem belt-drive